Alu - Stolarija


Zašto Aluminijum ?

 

Zahvaljujući estetici, sigurnosti i funkcionalnosti koju pruža, aluminijum se smatra idealnim materijalom za izgradnju vrata i prozora. Osnovne prednosti u odnosu na ostale materijale za izgradnju vrata i prozora:

Izolacija
Vrata i prozori sa termičkim prekidom u kombinaciji sa odgovarajućim staklom i gumom nude visoku termo i zvučnu izolaciju.

Otpornost
Aluminijum je materijal koji vremenom ne propada garantujući tako dug vek života vaših vrata i prozora. Takođe je pogodan za oblasti sa visokim temperaturama i jakim sunčevim zračenjem.

Fleksibilnost
Fleksibilnost kod projektovanja vrata i prozora pruža mogućnost izbora između tradicionalnih i modernih konstrukcija. Aluminijumska vrata i prozori raspolažu perfektnim finalnim izgledom koji jednim delom proizilazi i iz mogućnosti farbanja. Veliki izbor nijansi i vrsta boja. U ponudi je elektrostatično farbanje, anodizacija za dobijanje metalnog izgleda i boje imitacije drveta.

Funkcionalnost
Proizvodnja vrata i prozora kombinovana je sa upotrebom odgovarajućih mehanizama koji garantuju ispravan rad vrata i prozora. Održavanje i nega vrata i prozora je laka, čistiti periodično (svaki 1 ili 2 meseca) samo vodom.

Ekološke osobine
Aluminijum je prirodni materijal koji se u prirodi nalazi u velikim količinama. Ekološki materijal koji se 100% reciklira, tako da nema negativne uticaje na zdravlje i okolinu.

 

Galerija referenci