O nama

 

PVC i ALU stolarija, TENDE u obliku brodskog jedra i KAMINI bez dima i mirisa su delatnosti firme ANDERVA koja je osnovana 1992 godine

 

U svom sastavu imamo desetak zaposlenih radnika. Među nama su inženjeri, arhitekte, ekonomisti i visokokvalifikovani radnici. Firma se opredelila za vrhunski kvalitet.

 

Sedište firme je na Novom Beogradu, a proizvodni pogon i magacinski prostor je u Ugrinovcima, gde posedujemo savremene mašine za obradu PVC i ALU stolarije. Izrađjujemo sve vrste prozora, vrata, žaluzina, komarnika, garažnih segmentnih i rolo vrata.

 

PVC stolarija je vrhunskog nemačkog proizvođača KOEMMERLING. Ovlašćeni proizvođači smo za Srbiju. Okov koji koristimo je SIEGENIA takođe nemačkog proizvođača.

 

Alu stolarija je vodećeg grčkog proizvođača ETEM. Ovlašćeni proizvođači smo za Srbiju.

 

TENDE u obliku jedra su austrijskog proizvođača Sunsquare. Tende se nalaze među 50 najpoznatijih austrijskih brendova. Tenda poseduje senzore za jacinu vetra i automatskim mehanizmom za uvlacenje. Povrsina tende je do 50m2. Zastupnici smo za Srbiju i Crnu Goru.

 

KAMINI na bazi bioetanola su proizvod američko-poljske kompanije PLANIKA FIRES. Plamen koji se dobija je realan bez dima, mirisa i hemije. Plamen ima energetsku vrednost. Izgled kamina osmišljavaju najpoznatiji evropski arhitekti. Zastupnici smo za Srbiju i Crnu Goru.

 

Za sve proizvode posedujemo sertifikate i zastupstva.

 

 

Uz naše dugogodišnje iskustvo budite ubeđeni da će Vam sa našim proizvodima biti toplije i ugodnije. Kvalitet naših proizvoda možete naslutiti iz bogate galerija fotografija. Izabrali smo samo neke među kojima se mogu naći i Vaše. Proverite zašto smo najbolji u svom poslu.