Kamini

 

Zašto Kamini ?

 

 

KAMINI su nameštaj sa vatrom za današnji savremeni stil života. Revolucionarni koncept za dizajn unutrašnjosti promovisao je svež pristup vatri pomoću "sečenje - ivičenje" tehnologije. Planika uvodi ovu inovaciju sa dozom kreativnosti. Fanola vam nudi mobilno rešenje vatre bez dima ili mirisa, posebne tečnosti na bazi etanola, koja se može uklopiti u različitim zatvorenim, kao i otvorenim prostorima. Jedinstvena rešenja "PLANIKA FIRES" stvaraju efekat igrajućeg plamena u njegovoj prirodnoj, intenzivnoj boji. Inspirisan savremenom primenjenom umetnošću i stilom života, "PLANIKA FIRES" unapređuju kvalitet života tako što element vatre dovodi iz davne prošlosti u modernost unutrašnjih prostora.

 

KAMINI Planika su stvorili vatru bez dima. Kamini Planika danas postaju ključne tačke ekskluzivnih enterijera. Dizajniranje se odvija u Planika Studio. Dizajn zajedno sa tehničkim znanjem i iskustvom su osnov svakog modela kamina Planika. Obraćajući pažnju na svaki detalj dok oblikujemo formu i pažljivo selektiramo materijale najboljeg kvaliteta., donosimo proizvod usklađen sa našim dnevnim rasporedom.

 

KAMINI Planika ne zahtevaju nikakvu posebnu ugradnju. Za svaki model kamina dajemo jednostavne i detaljne instrukcije o korišćenju i montaži. Već nakon 10 minuta od prijema proizvoda uživaćete. Plamen je vrlo jednostavan i siguran, nakon što napunite posudu sa Fanolom, upotrebite poseban upaljač sa proširenim šiljkom i uživajte u šarmu žive vatre. Ne zaboravite da radite u skladu sa uputstvom za korišćenje.


 

KAMINI Planika koriste specijalnu tečnost Fanola. Kao rezultat toga vatra je bez dima, mirisa I hemije. Nakon temeljnog testiranja, tečnost je dobila pozitivno mišljenje od odeljenja za toksikologiju, Nacionalnog Instituta za higijenu, u pogledu njene bezbednosti za ljude i okolinu, naravno pod uslovom da se koristi u skladu sa uputstvom. Fanola je biološki čist proizvod biljnog porekla koji je prošao proces ispravljanja, destiliranja tri puta. Fanola u potpunosti predstavlja obnovljivi izvor energije. Sagorevanje fanole nije praćeno dimom ili mirisima. Samo vodena para i ugljen-dioksid se emituju u sličnim proporcijama koje emituju i ljudi. 

 

Sa brigom o bezbednosti korisnika, stvorili smo i posebnu konstrukciju unošenja vreline i sklapanja tečnosti fanola. U cilju provere kvaliteta proizvoda, naše istraživanje je usmereno na institucije sa zvaničnim certifikatima. Sigurnost aparata potvrđena je od strane TUV, PZH I CNBOP; njihovih centara, koji su nakon istraživanja izrazili pozitivno mišljenje u vezi korišćenja i načinima eksploatisanja "PLANIKE FIRES".

 

 

Galerija referenci