PVC - Stolarija

 

Zašto PVC ?

 

Kommerling je grupacija firmi sa sedištem u Pirmasenu - Nemačka. Slavi 110 - ti rođendan. To je vodeći proizvođač PVC profila za prozore i vrata u svetu. Na kvalitet se polaže veoma mnogo. Fabrika ima  TUV - CERT i sertifikat Britanskog instituta. Trenutno u svetu većina prozorskih profila sadrži stabilizatore od olova. Sumnja u pogledu upotrebe olova naterala je Kommerling da se u potpunosti odrekne ove generacije stabilizatora. Uvedeni su kalcijum - cink stabilizatori. Ekološki su apsolutno ispravni.


Prozori u svom najlepšem obliku
Osmišljena koncepcija profila omogućava oblikovanje različitih konstrukcija profila prozora sa mnogobrojnim varijantama prozorskih profila


Sigurnost

Prozori su napravljeni sa žilavim materijalima i čeličnim ojačanjem i u kombinaciji sa kvalitetnim Siegenia - Nemačka okovima velika su prepreka za provale.


Toplotna zaštita - štednja energije, poboljšanje kvaliteta života
Otežani klimatski uslovi kao i ekstremne temperature ne mogu da umanje funkciju PVC prozora. Nije potrebna nikakva zaštita od propadanja. Dugotrajnost, čvrstina oblika i jaka površina postaraće se za to da dugo uživate u svojim prozorima od PVC materijala.


Zvučna zaštita - zdravlja radi
Buka nekad spada u glavne uzročnike bolesti. Ona ne ostavlja za sobom oštećenje sluha nego i druge trajne tragove u psihi čoveka. Zvučna izolacija već odavno nije pitanje udobnosti već je presudna za dobro zdravlje. PVC profili Kommerling su petokomorni sa veoma dobrim čeličnim ojačanjem unutar samog profila. Galerija referenci