Tende

 

Zašto Tende ?

 

Tende u obliku jedra se po prvi put pojavljuju na tržištu Srbije i Crne Gore. Tende u obliku brodskog jedra Sunsquare su austrijski proizvod. Tende Sunsquare se pojavljuju u celom svetu. Budite među prvima na tržistu Srbije i Crne Gore koji će ponuditi nešto što je jedinstveno, a veoma kvalitetno i što će ulepšati prostor u kome treba uživati. Tende su u grupi 50 najpoznatijih austrijskih brendova. Tende imaju senzore za jacinu vetra i automatskim mehanizmom za uvlačenje. Pri vetru jačem od 40km/h jedra se automatski uvlače. Površina jedra je do 50m2, a dužina osovine do 12m.

 

Tende, jedinstvena jedra za jedinstvene ljude

Tende Sunsquare sunčana jedra nisu bilo kakva jedra. Ona se pojedinačno prilagođavaju na građevinske uslove i potrebe mušterije. Bilo da se nalaze na kući, pred bazenom ili u javnom prostoru – ova jedra predstavljaju elemenat uređenja prostora. Ona postaju arhitektura za hladovinu.

 

 

Kvadratura kruga

Besprekorna tehnika često ne ispunjava najviše zahteve dizajna i obrnuto. Tu je Sunsquare započeo svoje stvaranje i postigao kvadraturu kruga. Besprekoran u tehnici – zapažljiv u optici.

 

Perfekcija u svakom detalju
Kupovinom tende Sunsquare sunčanog jedra ne dobijate samo vrhunsku zaštitu od sunca, već i proizvod koji ispunjava najviše zahteve što se tiče izrade, kvaliteta i dizajna. Za tende u obliku jedra se upotrebljavaju samo najbolje tkanine, a za tehničke delove materijali vrhunskog kvaliteta. Naš cilj je da pružimo perfekciju i u najmanjem detalju. Da li ste se ikada zapitali koji proizvod se danas još izrađuje ručno? Tende Sunsquare sistemi se deo po deo izrađuju ručno i samo stručnjaci upućeni u ovaj poseban rad mogu da ih montiraju. Zbog toga sarađujemo sa specijalnim partnerskim firmama u koje imamo poverenje.


Javni prostor
Postoje posebni izazovi. Sunsquare je postavio cilj da ispuni zahteve javnog prostora. Bez obzira da li se radi o restoranu, hotelu, muzeju, parku ili uslužnom centru za mušterije – individualni dizajn i neusporediv kvalitet čine tende Sunsquare upravo u javnosti idealnim partnerom.

 

Kameleon među sunčanim jedrima.

Bilo da su u vilama iz prošloga veka ili modernim staklenim kompleksima, sunsquare sunčana jedra se perfektno uklapaju u okolinu – kao kameleon. Obogaćuju prostor, daju mu dubinu i prozračnost i pridaju mu mediteranski ugođaj ili klasični stil. Svako jedro pruza poseban hlad.

 

Galerija referenci